Virksomheder i kategorien: Finans

Offentliggjort: 2017-12-12
Algo Mena
0 anmeldelser

AlgoMena

AlgoMena fze is a company within consulting and solutions in algorithm investments and finance. AlgoMena fze is based in the UAE, with primary focus on the MENA Region, but also with service, solutions and consulting world wide.

Offentliggjort: 2017-12-05
Casper Forsikring
0 anmeldelser

Kronjyllands Forsikring

Kronjyllands forsikring er et moderne selskab der ligger stor vægt på den personlige service. Vi satser på at give dig den bedste rådgivning om forsikring. Derfor får du en personlig kontakt hos en kompetent assurandør, der følger dig fra det første møde og som du… Læs mere »

Offentliggjort: 2017-08-01
Mikael Jensen
1 anmeldelser

Image Forsikring

Som med de fleste andre forsikringer, så er denne en ordning, som man håber på aldrig at få brug for. Men uanset om i har en kommunikationsmedarbejder eller ej, vil i altid have en partner til den profesionelle sparring. Ved tegnelse går vi ind og… Læs mere »

Offentliggjort:
Kenneth Agerbo
1 anmeldelser

FairHussalg

FairHussalg er et koncept, hvor folk der skal sælge deres bolig kan henvende sig og få et overskueligt produkt. Vi henvender os til sælgere der formår at lave en lille del af salget selv. Sidst men ikke mindst, så henvender vi os til kunder der… Læs mere »