Virksomheder i kategorien: Coaching & Personlig udvikling

Offentliggjort: 2018-01-02
Martin Andersen
3 anmeldelser

En Procent Er Nok

Uanset hvor langt væk eller nede eller ude du ser dig selv som menneske – så er der altid en vej tilbage og op og ind. Selv med odds 1-100 kan vi vinde – du skal bare række ud med en procent selv, så kan… Læs mere »

Offentliggjort:
Martin Andersen
1 anmeldelser

Livsførelseslisten

Livsførelseslisten er et udviklings- og arbejdsredskab til: oversigt og indsigt i kontinuitet og ændringer i en ungs oplevelse af, gode rytmer og vaner, fastlåsheder, potentialer og handlemuligheder prioritering af hvad der pt. er mest akut at gøre noget ved eller betydningsfuldt for den unge koordinering… Læs mere »

Offentliggjort:
Martin Andersen
0 anmeldelser

Økohuset

Alle Økohusets aktiviteter er målrettet arbejdet med udsatte unge, som har brug for at blive mødt med en anerkendende og inkluderende tilgang, hvor de unge stadig har mulighed for at tage ansvar for eget liv. Økohuset ligger i en ejendom i Næstved centrum og rummer… Læs mere »

Offentliggjort: 2017-12-12
Henrik Fruelund
2 anmeldelser

Nxtstp

Ved at flytte dig ud af dine vante rammer, tankemønstre og dagligdag – Kan vi langt hurtigere og effektfuld flytte dit fokus, din effektivitet og dit resultat! Dette gør vi via mental træning, via coaching/sparring og rådgivning, undervisning og praktisk træning. For dig, dit team… Læs mere »