Virksomheder i kategorien: Andet

Offentliggjort: 2017-11-16
Pernille Skærbæk Agerbo
0 anmeldelser

Agerbo Photo

Fotograf i Midt-Vestjylland

Offentliggjort:
Diana Steentoft
0 anmeldelser

Basselbjerg Gårdbutik

Vi har opstartet en lille gårdbutik med foder og artikler til hund og kat og med tiden vil der også blive ting til heste, fugle og gnaver.

Offentliggjort: 2017-10-18
Jette Lund
0 anmeldelser

Fra Hjertet – Bedemænd med tryghed

Fra Hjertet sætter både den døende og pårørende i centrum. Vejledning og omsorg er i højsædet, og man bliver altid mødt af et professionelt og veluddannet personale, som har respekt og empati for det enkelte menneske. Begravelse, blomster, kontakt til myndighederne, annoncer, og alt hvad du ønsker vi skal tage os af. Samtaler kan være… Read more »

Offentliggjort:
Finn Pedersen
0 anmeldelser

Share-More

Share-More er tænkt som et strategisk samarbejde imellem virksomheder på tværs af brancher. Share-More er et andelsselskab, hvor virksomheder, kommuner og organisationer kan købe sig til et medlemskab og derved får adgang til den viden og de ydelser, som Share-More tilbyder. Helt i andelstankens ånd betyder det, at alle medlemmer har ligeret og 1 stemme… Read more »

Offentliggjort: 2017-08-10
Søren Kirk
0 anmeldelser

Din Lokale Bedemand – Skive

Vi tilbyder forskellige løsninger, der gør det nemt og enkelt at overskue processen i forbindelse med tab. I har mulighed for at vælge den løsning, der egner sig bedst til dine behov – uden ekstra omkostninger. Det er ofte svært at overskue de praktiske forhold, der følger i kølvandet på et dødsfald. Med udgangspunkt i… Read more »

Offentliggjort: 2017-08-09
Ilone Johannesen
0 anmeldelser

Din Lokale Bedemand v/Ilone Johannesen

Offentliggjort: 2017-08-08
Tom Christensen
0 anmeldelser

Combi-Ren.DK

Offentliggjort: 2017-08-01
Mikael Jensen
0 anmeldelser

Euroway

Mangler jeres forening midler til at realisere drømmen? Hos Euroway arbejder vi professionelt med bl.a fundrasing til gavn for projekter i dit lokalområde. Udvikling til gavn for erhverv, arbejdsmarked og samfund. Har du en projektidé og mangler du hjælp til koncept og videreudvikling så kontakt os. Euroway tilbyder: Konceptudvikling, Projektledelse, Rådgivning & Coaching

Offentliggjort:
Mikael Jensen
0 anmeldelser

Day Worker

Mangler du en babysitter, en havemand eller en grafiker i dag eller i morgen, så er Day Worker den bedste, billigste og letteste løsning. Opret en profil som arbejdstager via freelance eller professionel og bliv set og hyret til opgaver. Opret en profil som arbejdstager og få adgang til arbejdskraft du kan booke øjeblikkeligt, uden… Read more »

Offentliggjort:
Finn Kjelstrup
0 anmeldelser

Kjelstrup Consult

Den, der opgiver at blive bedre, ophører med at være god. En ledelsestanke er, at udvikling og kreativitet består i at kombinere viden, som er samlet mange forskellige steder fra. Tilfør din virksomhed kort- og langsigtet værdi og fleksibilitet tilpasset nøjagtig jeres behov