Stine Junge AlbrechtsenMed over 10 års erfaring som diætist både offentligt og privat samt som underviser af kostvejledere, har Stine set og hørt meget. I en verden hvor kulhydrat er sundt den ene dag og ikke den næste, kan det være svært at holde hoved og hale i, hvad der er op og ned i alle de mange anbefalinger og gode råd.

I dette foredrag får I præsenteret evidensen bag aktuelle sundhedsmyter, men det kan eksempelvis være:

Kulhydrater feder Hvis man spiser for lidt går stofskiftet i stå Man skal undgå gluten Kosttilskud er nødvendige, hvis man vil være sund Tilsætningsstoffer er farlige og mange flere…

Foredraget egner sig til jer i en virksomhed, forening eller klub, der gerne vil blive klogere på mange af de kostmyter der florerer i samfundet. Ligger I inde med myter I gerne vil have punkteret/bekræftet, tilpasses foredraget til jer.

Stine Junge Albrechtsen er klinisk diætist, underviser, forfatter, iværksætter og foredragsholder.

Stine er bl.a. forfatter og medforfatter til mere end 10 bøger om ernæring hos bl.a. Muusmans forlag, Politikens forlag og Gyldendal. Er desuden flittigt brugt som oplægsholder hos bl.a. Landbrug og Fødevarer og er anvendt som ekspert i bl.a. Madmagasinet på DR1 samt i masser af artikler i aviser og magasiner. Stine har undervist hos Fitness Institute og i en årrække uddannet kostvejledere.

Stine er medejer og medstifter af virksomheden MapDiet, har konsulentstilling hos Aarstiderne på deres Slankekasse og har tidligere drevet egen klinik, “Guided by Stine”.

I mit foredrag får I præsenteret og be- eller afkræftet sundhedsmyter, der er aktuelle for jeres virksomhed/forening/klub. Jeres udbytte er:

Afklarende telefonmøde inden foredraget Selve foredraget PDF fil af præsentationen, I kan sende ud efter foredraget Garanti for at alle spørgsmål fra salen med relevans for emnet besvares – dem vi eventuelt ikke når, kan fremsendes pr. mail efterfølgende

Lav anmeldelse

Ratings