Carsten Islington

Find din identitet – eget værd.

Jeg er parterapeut, men ikke mindst historiefortæller. Jeg har været fuldtids historiefortæller siden 1993. Mit liv tog sin begyndelse i 50érne, i storbyens baggårde. Forlod Vesterbro en regnfuld onsdag aften i 1993. Forlod også et liv som borebisse i Sahara, som dørmand, receptionschef og trucker – og begyndte at tegne og fortælle for børn, i stedet for et liv i al verdens fjerne hjørner. Der var ingen at lære historiefortællingens kunst af. De sidste vandrende historiefortællere døde for mere en hundrede år siden.

Så det måtte læres fra bunden. Så Jeg startede hos børnene, de er de bedste coaches og eksperter. De går hvis de keder sig. Efter 6 år på landevejen og et utal af byer hvor jeg fortalte og fortalte for at lære faget, begyndte jeg at fortælle for voksne. Det udviklede sig til undervisning, foredrag og konsulent virksomhed. Intet er for stort eller for småt; fra TDC, Saxo.com til en lille smedje på Langeland. Har samarbejdet med store og små som konsulent i at finde deres historie og identitet. Historiefortælling er et meget magtfuld værktøj både for virksomheder og private.

Foredraget handler om at finde sit sande jeg, finde ud af hvor du er i livet, livets cyklus. Forstår du historiens væsen, så får du indsigt og forståelse af hvem du er, hvor du er og hvor du kommer fra.

Lav anmeldelse

Ratings