Begravelsesforretningen Per Ryevad

Personlig og lokal betjening – også online. Vi er bedemænd med stort B. Vi er hjælpere, der gennem overblik og gennemskuelighed vejleder i en svær tid og hjælper med praktiske ting. Vi prøver også at være gode bedemænd med stort F – for forretning – så kunderne oplever en fair pris. Vi brænder for vores arbejde og mærker den store forskel vi gør, hvor vi kommer.

Lav anmeldelse

Ratings

Begravelsesforretningen Per Ryevad
Varm anbefaling
Til Lisa Tusind tak for al din hjælp endnu engang, du er simpelthen den bedste bedemand jeg længe har mødt, helt fantastisk. Det føltes SÅ rigtig idag, at bære faster ud til bilen og du kørte afsted med hende, det er sådan det skal være, jeg lader aldrig nogen stå i kirken mere, når jeg kan bestemme. Jeg går ud fra du sender regningen til mig igen, så jeg kan aflevere den hos Advokaten. ? Tusind tak Lisa, og det er på ingen måder personligt, når jeg siger, jeg håber ikke at se dig igen, som din funktion af bedemand, men møder jeg dig ude i byen vil jeg til enhver tid sige hej. De bedste hilsner fra Ulla og familie. ( vi synes alle du er så sød. ) Denne besked sendte jeg til LIsa igår, efter vi havde haft bisættelse af min gamle faster, Lisa havde jeg mødt for 5 mdr siden hvor hun også forstod en bisættelse for os. Den måde vi blev modtaget på, og den varme og omsorg hun havde, for os da jeg mistede min fætter ganske uventet, var så dejig en fornemmelse. Hun var på ingen måder anmasende i forhold til valg af kiste blomster mv men vejledte os på bedste vis. og det blev en, til trods, god oplevelse dengang i august. Min gamle faster ønskede at det blev Lisa der sku sende hende afsted når den tur kom. og selvfølgelig efterkom jeg dette ønske, og kontaktede Lisa midt i juledagene, da faster afgik ved døden den 24/12 der var med det samme en varm modtagelse og hjælpsomhed, fra Lisa, og da vi kom till at skulle tale pæst fik Lisa også tryllet sådan vi som familie og som faster ønske kunne blive indfriet. Lisa går virkelig langt for os som pårørende for at vi kan få det helt som vi gerne vil, og det betyder bare SÅ meget, at der bliver lyttet til os. jeg kan kun anbefale Lisa og selvfølgelig Per Ryevads begravelsesforretning på det varmeste, de har virkelig hjertet med i deres arbejde.
Ulla Borup
Begravelsesforretningen Per Ryevad
Tak til Per Ryevad
Vores far/svigerfar og farfar- en ældre helt specielt mand, hvor livsgnisten stille og roligt var aftagende de sidste år, valgte at lukke sine øjne for sidste gang d. 13.5.2017. Det var det bedste for ham, han havde levet livet fuldt ud på sin egen måde og havde dermed sat nogle særlige aftryk i os alle. Ingen af os havde tidligere været med til at planlægge en bisættelse, vi var kørt fra Sjælland, havde været vågne det meste af natten for at sige farvel, så ”overskuddet” var mildest talt opbrugt, da vi mødtes med Per Ryevad efter at have sovet et par timer om formiddagen den følgende dag. Vi havde fået anbefalet Per Ryevad via begravelsesguiden på nettet. Vi valgte Per Ryevad- Et valg, vi ikke kom til at fortryde. Mødet med Per Ryevad var som forventeligt af en bedemand, han var venlig, empatisk og havde situationsfornemmelse. Vi forestillede os en ”klassisk” bisættelse, men havde også nogle helt særlige ønsker og her var Per Ryevad helt fantastisk. Han bidrog med forskellige forslag, muligheder, som vi ikke selv havde tænkt, samt ordnede ALT det praktiske i den forbindelse. I hele forløbet var der overblik, tæt kontakt og vi blev løbende orienteret, hvilket gav os ro til at fokusere på familien i en svær tid. For os var det af stor betydning, at afslutningen blev personlig, samt ”passende” til det liv, som vores far/svigerfar og farfar havde levet. Det blev til fulde realiseret- takket være Per Ryevad. Vi kunne efter bisættelsen sætte os ind i bilen og køre til Sjælland med en rigtig god mavefornemmelse. En dejlig afslutning på en speciel dag, som i vores øje ikke kunne have været bedre. Derfor vil vi gerne give bedemand Per Ryevad vores allerbedste anbefalinger. Mange hilsner fra Tina og Anders
Tina S