Amalie Pedersen

Kvinde, vil du også have lyst

Baggrund /historie

Jeg er parterapeut, sexolog og socialrådgiver og mit mål er, at hjælpe mennesker som enten lever i parforhold eller som er single til at opnå større glæde, mere passion, mere kærlighed, sundere seksualitet og bedre trivsel. Jeg skriver klumme i Jydskevestkysten hver søndag om sex og samliv.

Udbytte af foredraget

At føle lyst er noget vi alle stræber efter – både livslyst og seksuel lyst. Lyst er livsenergi som motivere os til handling og kaster glæde med sig. Der er mange former for lyst. Foredraget handler om vores blokeringer og hæmninger til nydelse og lyst. Hvad giver lyst? Hvad giver endnu mere lyst? Hvad dræber min lyst? Hvordan taler jeg med min partner om min lyst. Foredraget giver konkrete redskaber til at mærke, forstå og italesætte lyst. Du bliver klogere og inspireret.

Udtalelser:

Anne: Amalies foredrag var inspirerende og gav stof til eftertanke. Jeg blev særligt nysgerrig på de konkrete redskaber der blev bragt på banene ift hvordan jeg taler med min partner om min lyst. Det har været et svært emne i vores forhold. Jeg blev særligt inspireret af de mange lystvækkere Amalie kom ind på i sit foredrag. Amalie er en energifyldt og levende foredragsholder. Hun taler tydeligt og deler en meget ærligt fortælling om sin egen lyst og historie.

Karen: Amalie har et spænende foredrag med et vigtigt budskab om, at vi har et ansvar for vores sam og sexliv. Det tog jeg særligt til mig. Også var hun god til at stille skarpt på de blokeringer som jeg ramte mig under foredraget og havde en god øvelse som man kunne tage med hjem.

Lav anmeldelse

Ratings