Generelt
Hvordan forbedrer jeg kvaliteten af anmeldelser?
Image Rating menes at være en platform, hvor du kan dele dine købserfaringer med andre forbrugere. Det er muligt for virksomheder at foretage en respons på modtagende anmeldelser, som et værktøj til at løse en uheldig oplevelse for forbrugeren, og generelt styrke relationen til sine kunder. Image Rating har stor fokus på at sikre konstruktive anmeldelser med et passende sprogbrug. Ved at bruge Image Rating, kan du hjælpe ved at opretholde de krav, vi har sat, samt bedømme så mange virksomheder som muligt. Dette gælder selvfølgelig både gode og dårlige erfaringer. Vi foreslår at dine anmeldelser er konkret i din forklaring, så der ikke er risiko for, at andre brugere kan misforstå vurderingen. Image Rating har brug for din hjælp. Med stor fokus på konstruktive anmeldelser og sprogbrug, er der stadig risiko for anmeldelser, som der ikke er foretaget en nødvendig undersøgelse på. Hvis du som bruger af hjemmesiden støder på en anmeldelse, hvor der er mistanke om nøjagtigheden af anmeldelsens indhold, modtager vi gerne notifikationer om den gældende bedømmelse gennem vores kundeservice på ir@image-rating.dk.
Hvordan laver du en anmeldelse?

HVIS DU IKKE ER OPRETTET SOM BRUGER:

  1. Tryk på LOG IND i menuen
  2. Opret din profil
  3. Du vil nu modtage en e-mail med et link, hvor du skal aktivere din profil
  4. Klik på LOG IND i menuen
  5. Søg efter den virksomhed du ønsker at bedømme - eller find listen af virksomheder gennem KATEGORIER
  6. Der kan forekomme flere resultater af søgningen - udvælg den gældende virksomhed og opret en anmeldelse

HVIS DU ALLEREDE ER OPRETTET SOM BRUGER:

  1. Tryk på LOG IND i menuen og indtast din mail, samt kodeord
  2. Du befinder dig nu på din profilside. Søg efter den virksomhed du ønsker at bedømme - eller find listen af virksomheder gennem KATEGORIER
  3. Der kan forekomme flere resultater af søgningen - udvælg den gældende virksomhed og opret en anmeldelse
Hvorfor vælge Image Rating?
Image Rating er en platform, hvor vi er mellemleddet mellem virksomheder og forbrugere. Hos os kan købsoplevelser deles, således at andre forbrugere kan få glæde af dem. Derudover kan det hjælpe virksomheder til at perspektivere der kvaliteter og egenskaber, eller mangel på samme. Det er vigtigt for os at alle anmeldelser er oprigtige og anmeldt på baggrund af en reel købsoplevelse. Skulle der opstå uenigheder mellem anmelder og virksomhed, omkring oprigtigheden af en anmeldelse, vil Image Rating undersøge sagen nærmere. Da forbrugere har forskellige behov og opfattelser af god og dårlig service, er det vigtigt at du bruger anmeldelserne på Image Rating som en vejledning til valg af de virksomheder du ønsker at handle hos, og ikke baseret på en enkelt bedømmelse.
Kom godt i gang med Image Rating
Hvad kan man bruge Image Rating til?
Image Rating menes at være en platform, hvor vi er mellemleddet mellem virksomheder og forbrugere. På hjemmesiden kan købsoplevelser deles, så andre forbrugere kan drage fordel af dem. Det er yderligere et kraftigt værktøj til at hjælpe virksomheder til at fortsætte de gode værdier, eller blive bedre på de mindre gode værdier.